Workshops voorjaar 2014

Eendaagse workshop: digitaal fotograferen voor beginners

In deze workshop staat de werking van je camera centraal. Zaken als bijvoorbeeld sluitertijd, diafragma, witbalans, scherptediepte komen aan de orde.
Je kunt je ook inschrijven als je een compact camera hebt waarbij je de sluitertijd en diafragma afzonderlijk kunt instellen.
Data: voorjaar 2014 worden binnenkort ingepland.

Eendaagse workshop: digitaal fotograferen voor gevorderden
Deze workshop is voor mensen die al wat meer thuis zijn in de fotografie, maar toch graag nog een stukje verdieping willen. Een groot deel van de dag staat in het teken van samen fotograferen.
Deze workshop is alleen voor degenen die in het bezit zijn van een digitale spiegelreflexcamera.
Data:
voorjaar 2014 worden binnenkort ingepland.

Eendaagse workshop: anders leren kijken
Wil je graag meer gevoel krijgen voor het maken van een betere compositie? Kortom hoe maak je een sprekende en spannende foto?
Deze creatieve workshop is een basiscursus fotografie en geschikt voor zowel beginners als gevorderden die graag zonder ingewikkelde verhalen sprekende foto’s willen leren maken. Ook mensen met een compact camera kunnen hier aan deelnemen.
Data:
 voorjaar 2014 worden binnenkort ingepland.

Kleine groepen en prijs

De workshops gaan door bij een minimale deelname van 4 personen. Maximaal zal een groep uit 7 personen bestaan, zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding.
Deelname kost € 85,- per persoon inclusief thee/koffie, lunch en reader.

Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden. Na invulling retourneren aan: info@fotografievdzande.nl.